Nu är mitt älskade Ljushus till salu. Ljushuset startade 1981 och 2004 tog jag över. Efter 15 år är det dags att lämna över till någon som med full kraft och nya idéer vill driva det vidare. Ljushuset är en ljusfabrik med tillhörande affär. 

Ljushusets ljus är tillverkade i paraffin eller en blandning av paraffin och stearin. 2014 köpte jag en ljusfabrik till som nu finns i min källare, LjusBoden, och den tillverkningen är flyttbar. LjusBodens ljus tillverkas i 100 % stearin och säljs till återförsäljare i hela landet, även till kyrkor. Jag importerar också handmålade ljus från Litauen som också säljs till återförsäljare i hela landet. 

Fastigheten ingår i försäljningen. Affärslokalen är stor, ca 150 m2 så det finns möjlighet att utöka sortimentet om man vill med t.ex. blommor och inredningsdetaljer. Källaren är lika stor som affären och på övervåningen finns en lägenhet, ingång från affären. Området runt Åsnen blomstrar så detta är en fin möjlighet för någon som vill jobba i turistbranschen. 


Maila mig så berättar jag mer.